About

Källstad Gård, Vadstena

Välkommen till Källstad equestrian AB. Vi är ett familjeföretag som drivs av mor och dotter. Här hittar ni information om oss och företaget.

Om Camilla

Camilla, 55 år gammal och bor tillsammans med sin dotter Linnea på Källstad gård strax söder om Vadstena. Camilla har 45 års erfarenhet av hästar. Som 18 åring red hon young rider EM i Wolfsburg samt tävlat med Svenska young rider landslaget. Hon har tävlat flertalet svåra hoppningar med goda resultat. Efter att ha bott och tävlat i 20 år i Tyskland bestämde hon sig att flytta hem till Sverige. Väl hemma och med hjälp av sin erfarenhet och kontakter i Tyskland började hon importera, utbilda och sälja hästar. Detta har sedan dess varit hennes huvudsysselsättning. Hon har tagit många unghästar från att inte ha hoppat alls upp till 140 cm nivå. Hon ägnar sig även åt utbildning av dressyrhästar.. Genom åren har över 800 hästar passerat Camilla. Camila är en professionell ryttare som alltid sätter hästens bästa i fokus. Med många års erfarenhet i branschen tar Camilla emot dig på bästa sätt med alla dina frågor.

Om Linnea

Linnea är 20 år gammal, bor tillsammans med sin mamma Camilla ute på vackra östgötaslätten och har ridit sedan unga år. Med mycket erfarenhet av unga hästar har hon tagit ett flertal unga hästar från endast inhoppade till 130 cm klass, med bra resultat. Hon har själv vunnit ett 30 tal 120 cm hoppningar samt haft goda resultat i både 130cm och 140cm klasser. Tre år i rad har hon tävlat i Kraft tour of amateurs i Falsterbo. Linnea älskar att utbilda hästar i både hoppning och dressyr. Linnea har i flera år hjälpt till med utbildning samt försäljning av hästar och tar gärna emot dig med alla typer av frågor och hjälper självklart till när just du ska hitta din drömhäst.

VÄGBESKRIVNING

 

Från jönköping:

Åk av avfart Ödeshög/Motala/Vadstena

Sväng höger ner vid skylt Källstad. Följ vägen förbi Kyrka, framme vid bostadshuset

 

Från Stockholm:

Åk av avfart Mantorp/Skänninge/Vadstena

Sväng höger följ väg 206 (mot Skänninge-Vadstena)

Vid Skänninge följ skyltar mot Vadstena.

I Vadstena vid T-korsning sväng vänster (Ödeshög-Jönköping)

Följ vägen ca 1 mil. Strax efter "Valla Morötter" Vid skylt Källstad sväng vänster.

Följ vägen förbi kyrkan, framme vid bostadshuset

 

Från Askersund:

Åk mot Motala, följ skyltar mot väg R50 Jönköping (Vadstena)

När du kommer till Vadstena följ vägen rakt igenom.

Sedan samma beskrivning som ovan

 

FIND US

 

Follow this link for description

 

http://kartor.eniro.se/m/9jIDV