Egna hästar och utbildningshästar

Stallets Kung

Guido ask är en riktig familjehäst. Han är en valack född 2001 e. gipsy ask u. heidi ask. Han har varit i våra ägor i 9 år och ägs och rids i dagsläget av Linnea Andersson. Tillsammans har det vunnit 30 talet 120 cm klasser och och deltagit tre gånger i falsterbo tour of amatours. Han har även ridits av Camilla och Marika Andersson och har även med dom haft ett 20 tal vinster. Han är en riktigt kämpe som gör mycket trevlig reklam och ger Linnea väldigt mycket glädje.

Quinoa star

Quinoa star har varit i våra ägor i några månader men har redan blivit en av stallets sjärnor. Hon rids och ägs i dagsläget av Linnea Andersson. Hon är ett 7 årigt sto e. QuickOrlon d'Elle u.Acorado. Hon har ett flertalet placeringar upp till 125 cm. Hon är hästen som Linnea inom några år satsar att rida stora klasser på.

Vissbeen

 

Vissbeen är camillas tillridningshäst som hon har från en uppfödare i Tyskland. Vissbeen är ett sto född 2011 e. chupamint u. cantus. Hon har varit hos oss i ungefär sex månader och hon tävlar tillsammans med Camilla stadiga 120 cm hoppning och i höst och nästa år ska de satsa på de högre klasserna.

Hazzel

 

Hazzel är en 4 årig hinst e. Hazard. Han är en av Camillas utbildningshästar och ägs av Lars och Åsa thorin. Han är en riktigt fin kille som har varit hos osss sedan innan jul. Han har hoppat flertalet felria 90 cm och 100 cm. Nästa år satsar dessa två på att kvala till flyinge och falsterbo.

 

Little one

 

Little one är Linneas utbildningshäst som hon har haft i ett år. Tillsammans har det tävlat stadigt upp till 115 cm. Little one är en 5 årig valack e. diarado u. caretino. Nästa år är deras planer att försöka nå upp till 125 cm nivå.