Hästar till salu

Till salu

Stallet fylls regelbundet på med dressyr och hopphästar som söker nytt hem. Vi ser fram emot att vara den rådgivande länken i ditt hästköp. Om du inte hittar just din drömhäst hos oss har vi goda kontakter, så tveka inte att höra av dig!

Källstad Gård

- Källstad Equestrian

KONTAKTA OSS GÄRNA PÅ

 

 

Equestrian@kallstad.se eller ring 076-0221769

Stallet fylls regelbundet med nya hästar, som kanske ännu hunnit komma ut på hemsidan ännu. Därför är ni välkomna att ringa för aktuell information.

RENRASIG CONNEMARAHOPPKILLE - Glasshouse Laddie

 

5 årig skimmelvalack 147 cm med skor

e.kasta scaramouche- blue chief

u. oisin na coilltedubh- oisin

 

Denna fina killen är en fin import från Irland. Laddie är en ponny med stor talang för hoppningen men även för dressyr om man önskar båda delarna. Han har tre fina gångarter och en väldigt god hopptalang. Gladdie hoppar allt man styr på oavsett hur fel man kommer och han förlåter även misstag. Han har tävlat övningstävlingar i irland och startat en tävling i sverige. Som han debuterade med 4 fel direkt. Han är en superbra ponny för övergång från mindre ponnyer då han även för sin unga ålder är väldigt lätt och okomplicerad. Han går superbra att rida ut själv på men även i grupp, vi har ett flertalet gånger galopperat i stora grupper på fält och det har aldrig varit några problem. Supersnäll att lasta, klippa och sko så som i all hantering och utevistelser i hagen. Laddie önskar sig ett kärleksfullt hem med en talangfull tjej som vill ha en fin häst att satsa på.

 

 

 

PRIS: 55 000SEK

RITMO DE LA NOCHE S

 

sto född 2011 ca 165 cm

e.renier- rubinstein 1

u. sun angel- lucarlo

 

Ritmo är en häst med stor kvalité och god ridbarhet. Hon förmedlar en fin känsla i ridningen och har 3 fina grundgångarter. Hon har god arbetsmoral och vill lära sig nya saker i livet. Bryr sig inte så mycket om sin omgivning utan är helt okomplicerad och fullt fokuserad på vilka kommandon hon får. Hon är ett trevligt sto även i sitt humör, hon funkar bra i stora grupper och skulle aldrig bli ilsken mot varken människa eller häst. Hon är en livförsäkring i skogen, man kan alltid vara hundra procent säker på att man kommer hem hel igen. Även klippa, sko, lasta och hantering funkar superbra.

 

röntgad och Bes U.A

 

PRIS: 85 000 SEK

EN DRÖM

Quentin

 

5 årig dressyrvalack ca 170 cm

e. quintador-quinta real-quite easy

u. amanto-accorado- accord 2

 

Denna killen är en häst som du aldrig vill sluta rida på. Han har ortroligt lätt för sig och är lagom känslig. Han försöker alltid att ställa upp på det du begär av honom, han vill aldrig göra dig besviken på något sätt. Han är även jätterolig att rida långa uteritter på, du kan rida ut helt själv men även med många andra. Han är en häst som kan bli din bästa vän inom träning och tävling om du ger honom chansen till det. Hanteringen fungerar också som en dans och han lyssnar alltid på dig, lasta och sko går också jättebra.

 

exportröntgad+rygg u.a

Pris: 180 000 SEK

 

 

BLACK OPIUM

 

val född 2012 ca 163 cm

e. sir galanto 2- stedinger

u.lady anja- land boy

 

Black opium är en superfin kille som gärna vill utvecklas och bli något riktigt fantastiskt. Han är en kille med 3 supefina grundgångarter och har lätt att för sig att lära sig nya saker. Han är en svart dröm som också mer än gärna tar ett språng och detta med god kvalitet. Han har startat en clearound i hoppning och en i dressyr och detta med mycket bra inställning. Han älskar att jobba och utvecklas och är väldigt lättriden för en 4 åring häst. Även ute i skogen är han en klippa och skulle aldrig göra något medvetet dumt. Han är en tävlingskamrat för framtiden med goda chanser att bli riktigt bra.

 

även snäll att klippa,sko,lasta och hantera.

 

 

Röntgad och bes UA

 

Hoppfilm kommer

Pris: 120 000 SEK

 

 

D-PONNY FÖR DE HÖGRE KLASSERNA I FÄLTTÄVLAN.

 

 

Eastwoods U Idefix

 

Renrasig New Forest, gul brun skimmel 148 cm hög. född 2007

 

Vi söker en ryttare som vill fortsätta satsning mot ponny EM och Internationella mästerskap.

 

Han har starkt psyke som gör att han klarar svårigheterna på den högsta Internationella nivån.

Konditionsstark med mycket god hoppteknik i banhoppning och terräng.

Han ligger nu på stadiga 65% i dressyren på Internationella tävlingar och fortsätter utvecklas positivt.

 

Viss utrustning medföljer.

Säljes åt kund.

FEI pass.

 

Pris: 220 000 SEK

 

Film finns att se: https://www.facebook.com/Berglundeventing-653196178153005/?fref=ts

 

SUPERTREVLIG KILLE ATT SATSA PÅ!

 

Saverio 4 årig valack ca 164 cm

e.stationär-stalypso

u.kogina-kogani 2

 

Saverio är en kille med en stor talang för hoppningen men även 3 superfina gångarter för att kunna utvecklas till en riktigt trevlig dressyrkille, han tycker att både dressyr och hoppning är roligt och lär sig väldigt fort inom båda områdena. I dagsläget är han mer utbildad mot hoppningen då han har visat att han har talang för det. Han hoppar felfria banor på 100 cm, det kan stå vattenmattor,hus eller vad som helst under hindren, han skulle aldrig vara oärlig, han antar alla utmaningar som man erbjuder honom. Han har en trevlig inställning till andra hästar, hantering och uteritter. Går utmärkt att rida ut på honom själv och känna sig trygg hela vägen. Han är en snäll, trevlig och lättriden häst som passar det flesta ryttarna. Han är en ung häst som letar efter ett hem att utvecklas vidare i och bli något helt fantastiskt.

 

RÖNTGAD OCH BES U.A I SVERIGE

 

Pris: 95 000SEK

Copyright © All Rights Reserved