Hästar till salu

Stallet fylls regelbundet på med nya gångarts och hopphästar. Letar du efter din drömhäst så är du mycket välkommen att kontakta oss. Här nedanför hittar du alla hästar vi har hemma just nu. Är det ingen som passar? Vi tar gärna emot önskemål.

KONTAKTA OSS GÄRNA PÅ

 

 

Equestrian@kallstad.se eller ring 076-0221769

 

 

Vi ber om ursäkt för att det är lite tomt på hemsidan just nu. Nya hästar kommer komma hem i mitten på Oktober.

valack född 2011 ca 168 cm

e. Quintador-Quinta real

u. Amaroo- Acorado

 

Denna supertrevliga kille är en talangfull dressyrkille som har livet framför sig. Han har gått lite clearounddressyrer här i sverige och är därför redo för tävlingsbanorna. Han är en väldigt snäll och trevlig kille som vem som helst kan rida på. Han kan mycket men har även mycket kvar att lära, men han lär sig väldigt fort och är har aldrig visat något motstånd. Man kan rida ut honom i skogen själv så som i grupp, bryr sig inte om att vara själv i stallet och älskar att bli ompysslad. Han har även tävlat lite lättare klasser i hoppning med relativt bra resultat. Han hoppar allt man stry på och tycker att det är väldigt kul att hoppa. Quentin har lite shivering som inte aldrig kommer att påverka honom, det är inget som syns när man rider och har heller aldrig setts av dressyrdommare, det ända han gör är att lyfta sitt bakben lite högre när man kratsar hovarna men fortfarande hur snäll som helst att sko. Det är inget som syns på röntgen. Han är A2 försäkrad utan reservationer. Han är en kille för dig som söker en snäll och trevlig häst att dela tränings eller tävlingslivet med. Vi är väldigt intresserade av att Quentin får ett bra hem med mycket kärlek och chans att utvecklas. Hemmet är viktigare än priset.

 

röntgad och bes u.a

 

 

 

 

Pris: 72.000 kr

Quentin

Freaky wounderful

 

Sto född 2011 ca 165 cm

e. Fidertanz-fidermark

u. Leuchtfeuer-longchamp

 

 

Detta sto är ett underbart snällt och trevligt sto med massor av potential. Hon har tre extremt fina gångarter som är väldigt bekväma. Hon har ej tävlat något ännu då hon har haft ett föl. Hon har en av dom finaste hingstarna som sin pappa. Hennes far fidertanz har gått svår dressyr, detta gör att hon har ett stort andrahandsvärde också. Hon är väl utbildad och lär sig mycket snabbt. Hon är väldigt arbetsvillig och protesterar aldrig. Hon är väldigt trevlig att ha och göra med i stallet och älskar att bli ompysslad. Ute i skogen är hon supersnäll och man kan alltid vara säker på att man kommer hem igen. Hon letar efter dig som vill satsa på en bästa vän på tränings och tävlingsbanorna. Hon är definitivt en bra övergångshäst från ponny.

 

Röntgad och Bes u.a

 

Pris 105.000 kr

 

Copyright © All Rights Reserved