Hästar till salu

 

 

Equestrian@kallstad.se eller ring 076-0221769

 

 

Här kommer ni kunna se om vi lägger ut vissa hästar till salu. Dessa hästar kommer ej att ägas utav oss utan endast förmedlas.

KONTAKTA OSS GÄRNA PÅ

COJACK

Valack född 2013 ca 164 cm

 

Cojack är en riktigt fin liten charmör som älskar sitt liv som ridhäst. Han har 3 fina gångarter som utvecklas hela tiden och en fin hoppteknik. Han hoppade sin första bana för ca 3 månader sedan och har sedan dess bara gått från klarhet till klarhet. Han har en superfin inställning till sitt jobb och sviker aldrig sin ryttare. Han är en perfekt häst för både dressyr och hoppning med en ung eller äldre ryttare. Han är nog en häst som de flesta kan rida och forma efter sin egen ridning. Han är även supersnäll på nya ställen , åker fint i transporten och är snäll att klippa,sko och hantera.

han är den perfekta hästen för dig som vill ha en häst att jobba med och utvecklas tillsammans men även en trygg vän i skogen.

 

om cojack är av intresse för dig så välkommen att kontakta oss på 0735257727 eller 0760221769

 

Röntgad och besiktigad U.A

 

 

Pris 100.000 kr

Zoie

 

 

sto född 2012 ca 164 cm

e. regular guy

u.touchdown

 

Denna fina lilla tjej är nu till salu. Hon är den mest lojala och trogna häst man kan hitta och ställer alltid sin ryttare i fokus och är mycket samarbetsvillig. Hon har för sina 6 år inte hunnit bli mycket utbildad då hon är sent inriden som 4 åring och därefter mestadels skogsriden. När hon kom till oss för 6 månader sedan så lärde hon sig mycket fort alla grunder och älskade alltid att hoppa. Vi har hitintills hunnit ha med henne ut på 3 stycken clearounds där hon har sköts sig utmärkt. hon är mycket lätt att ha med sig på nya ställen och fokuserar alltid på de man begär av henne. Hon är en häst med egen motor men lyssnar ändå på gas och broms, hon skulle nog ägna sig perfekt till den som vill göra lite av allt möjligt då hon är bra på de mesta. Kan även passa perfekt som övergångshäst eller bara en trevlig snäll kompis att ta låga uteritter med eller träna lite då och då. Zoie är en tjej man inte får gå miste om.

Om du känner att zoie är hästen för dig eller vill veta mer om henne så kontakta oss på 0735257727 eller 0760221769

 

Röntgad och bes U.A för 4 månader sedan

 

Pris 100.000 kr

 

 

 

Cascavall

 

e. cellestino-

u. grabenstern

ca 168 cm

 

Denna killen är bland de finaste Vi har. Han är en charmör på alla sätt och vis och älskar att bli ompysslad. Han är supersnäll att rida och hoppar allt man styr på. För sin ålder är han väldigt mogen och hoppar i dagsläget 100 cm banor utan problem. Han har varit ute på 2 tävlingar och 3 st clearounds där han skött sig jättebra. Han är lätt att lasta och lätt att hantera. Supersnäll att klippa och sko är han också. Han har verklige ett hjärta av guld, en väldigt fin hoppteknik och 3 fina grundgångarter. Vi skulle aldrig sälja honom om de inte vore så att vi har för många hästar i stallet just nu. Vi ser helst att han säljs till en satsande ryttare som vill bli ett team med honom. Men så länge man kan erbjuda honom ett gått hem med mycket kärlek så är de också okej. Priset kan vara lite diskuterbart vid rätt hem.

 

röntgad och bes u.a för 6 månader sedan.

 

 

 

ring gärna på 0735257727 eller 0760221769 vid intresse

 

Pris 125.000 kr

Copyright © All Rights Reserved