Hästar till salu

Till salu

Stallet fylls regelbundet på med dressyr och hopphästar som söker nytt hem. Vi ser fram emot att vara den rådgivande länken i ditt hästköp. Om du inte hittar just din drömhäst hos oss har vi goda kontakter, så tveka inte att höra av dig!

Källstad Gård

- Källstad Equestrian

KONTAKTA OSS GÄRNA PÅ

 

 

Equestrian@kallstad.se eller ring 076-0221769

Stallet fylls regelbundet med nya hästar, som kanske ännu hunnit komma ut på hemsidan ännu. Därför är ni välkomna att ringa för aktuell information.

Stallet kommer att fyllas på med 5 nya hästar den 16 Januari. Det kommer komma hem hästar allt från 4 till 6 år och bl.a. en Breentonwoods avkomma. Så om ni inte har hittat eran drömhäst tills dess, så är ni välkomna i slutet av Januari.

RENRASIG CONNEMARAHOPPKILLE - Glasshouse Laddie

 

5 årig skimmelvalack 147 cm med skor

e.kasta scaramouche- blue chief

u. oisin na coilltedubh- oisin

 

Denna fina killen är en fin import från Irland. Laddie är en ponny med stor talang för hoppningen men även för dressyr om man önskar båda delarna. Han har tre fina gångarter och en väldigt god hopptalang. Gladdie hoppar allt man styr på oavsett hur fel man kommer och han förlåter även misstag. Han har tävlat övningstävlingar i irland och startat en tävling i sverige. Som han debuterade med 4 fel direkt. Han är en superbra ponny för övergång från mindre ponnyer då han även för sin unga ålder är väldigt lätt och okomplicerad. Han går superbra att rida ut själv på men även i grupp, vi har ett flertalet gånger galopperat i stora grupper på fält och det har aldrig varit några problem. Supersnäll att lasta, klippa och sko så som i all hantering och utevistelser i hagen. Laddie önskar sig ett kärleksfullt hem med en talangfull tjej som vill ha en fin häst att satsa på.

 

 

 

PRIS: 55 000SEK

EN DRÖM

Quentin

 

5 årig dressyrvalack ca 170 cm

e. quintador-quinta real-quite easy

u. amanto-accorado- accord 2

 

Denna killen är en häst som du aldrig vill sluta rida på. Han har ortroligt lätt för sig och är lagom känslig. Han försöker alltid att ställa upp på det du begär av honom, han vill aldrig göra dig besviken på något sätt. Han är även jätterolig att rida långa uteritter på, du kan rida ut helt själv men även med många andra. Han är en häst som kan bli din bästa vän inom träning och tävling om du ger honom chansen till det. Hanteringen fungerar också som en dans och han lyssnar alltid på dig, lasta och sko går också jättebra.

 

exportröntgad+rygg u.a

Pris: 180 000 SEK

 

 

Belantus

Val född 2013 ca 170 cm

E. Belantis-akzento

U. Paradiiesvogel

 

Denna vackra killen är en stor talang inom dressyrvärlden redan i sin unga ålder. Han har 3 fantastiska drömgångarter som får än att känna sig som ett proffs när man svävar fram. Han har redan många fina resultat som bl.a. 2a i det första kvalet av tyska bundeschampionatet och slutade som 7a i finalen. Han har livet framför sig och är lättriden och lättlärd som en 6 åring. Han utvecklas ständigt framåt och vill aldrig göra fel. Han är en häst för framtiden inom dom riktigt stora klasserna i dressyr.

 

 

RÖNTGAD OCH BES U.A

 

Priset är en summa som vi önskar, men vi är gärna beredda att förhandla om priset vid rätt köpare.

Pris 800.000 kronor

 

80.000 euro

Philty

 

Philty val född 2003 ca 176 cm

 

e. potential-pablo

u. sacramento son

Philty är en supertrevlig och snäll kille som ställer upp till 100 % på sin ryttare. Han är en långbent herre men ändå supertrevlig och lätt att rida. Han har 3 trevliga grundgångarter och kan Basic grejer i dressyr. Hoppningen har en stor talang för och har vunnit och placerat sig upp till 140 cm i tyskland. Han är genomärlig på hinder och sviker inte sin ryttare. Han är trots sina 14 år frisk som en 4 åring och har aldrig varit skadad. Han älskar att gå ut i skogen och är supertrevlig och snäll i all hantering. Åker lastbil eller trailer och det funkar utmärkt. Han vill gärna komma till en ambitionerad ryttare som gärna har lite tävlingsambitioner, men det är inget måste. Han kan bli din livskamrat om du ger honom chansen till det.

 

Röntgad och bes u.a för 3 veckor sedan.

 

 

pris 135.000 kr

Saverio

Saverio val född 2012 ca 165 cm

e. stalypso- stakato

u. koganni

 

 

Santos är en väldigt talangfull unghäst som har ett stort potensial inom hoppningen. Han har så som sin kända far en mycket god hopptekning och vill alltid över oavsett vad som står i vägen. Han har tävlat några tävlingar i sverige och även tränad regelbundet hemma. Han är en kille som säkert kommer kunna gå dom större klasserna med rätt matchning och lite tid. Han har även 3 fina grundgångarter och och älskar att gå i skogen. Han är jättesnäll i all hantering och går i en vallack grupp i hagen. Han är en bra häst för någon som vill gå över från ponny eller någon som söker en talangfull unghäst att utvecklas tillsammans med.

 

Röntgad och bes u.a för 1 vecka sedan.

 

Ett bra hem är viktigare än sista tusenlappen.

 

pris 85.000 kr

Copyright © All Rights Reserved