Hästar till salu

Till salu

Stallet fylls regelbundet på med dressyr och hopphästar som söker nytt hem. Vi ser fram emot att vara den rådgivande länken i ditt hästköp. Om du inte hittar just din drömhäst hos oss har vi goda kontakter, så tveka inte att höra av dig!

Hästar till salu

 

 

Equestrian@kallstad.se eller ring 076-0221769

OBS! NYA HÄSTAR KOMMER HEM I SLUTET AV AUGUSTI! Början av September.

SAMBA - PERFEKTA ÖVERGÅNGSHÄSTEN

 

sto f. 2011

e. dinard L

u. Samantha

ca 163 cm

 

Samba är en sån häst som alla borde ha när man ska ta det där jobbga steget från ponny till storhäst. Hon är ett supertrevligt sto som har tävlat upp till 110 cm hoppning, hon hoppar med väldigt god kapacitet och skulle aldrig tveka att hoppa vad som än står framför henne. Hon är även väldigt bra utbildad inom dressyren då vi tycker att det är en bra grundsten. Hon går själv överallt i skogen men även gärna med andra hästar, hon är en äventyrlig häst som njuter av skogsäventyr men även älskar sitt dagliga arbete på marken och inom hoppningen. Även i hagen finner hon sig bra tillrätta med ston så som med vallacker. Hantering, klippa, sko och lasta är inte heller några problem. Om du letar efter en bästa vän så är Samba en bra kandidat för det.

 

Bes u.a och röntgad u.a

Pris: 100 000 SEK

 

EN SUPERTALANG FÖR FRAMTIDEN - HOPP & DRESSYR

Morgenstern

 

6 årig valack ca 170 cm

e. Hirtentanz-axis-sixtus

u. Altena 2-inster gradiz-bonito

 

Våran älskade Morgenstern söker nu ett nytt hem där han kan utvecklas ännu mer. Morgenstern har varit i våra ägor nu i 2 år och allt han har lärt sig har han lärt sig här. Han har som 5 åring gått både Champion of the youngsters och breeders. Detta år har han haft flertalet 0 fels rundor i 125 och 130 cm och även 1 placering i sin första 120 cm avdelning A. Han är en otrolig häst som alltid ger sitt bästa och ställer upp på sin ryttare i alla lägen. Supermysig att rida hemma och går alltid först i skogen och är supersnäll att lasta,klippa och sko. Han har ej någon skadehistorik. Han säljs endast för att vi har för många privata hästar och därav många unga 4 åringar, så de finns inte alltid tid över.

 

Pris: 200 000 SEK

priset är diskuterbart till rätt köpare

 

FLERA FILMER FINNS

EN DRÖM

Quentin

 

5 årig dressyrvalack ca 170 cm

e. quintador-quinta real-quite easy

u. amanto-accorado- accord 2

 

Denna killen är en häst som du aldrig vill sluta rida på. Han har ortroligt lätt för sig och är lagom känslig. Han försöker alltid att ställa upp på det du begär av honom, han vill aldrig göra dig besviken på något sätt. Han är även jätterolig att rida långa uteritter på, du kan rida ut helt själv men även med många andra. Han är en häst som kan bli din bästa vän inom träning och tävling om du ger honom chansen till det. Hanteringen fungerar också som en dans och han lyssnar alltid på dig, lasta och sko går också jättebra.

 

exportröntgad+rygg u.a

Pris: 200 000 SEK

 

 

DRESSYRKILLEN DU INTE FÅR MISSA

Toy Boy

 

4 årig valack ca 163 cm

e. Totillas-gribaldi-kostolany

u.finesse-fishermans friend- fabiance

 

Drömmer du om en Totillas så finner du det i denna killen. Han är riden ca 8 veckor men visar redan stor potensial för att bli lika fin som sin berömda far. Han är en häst med mycket energi, men inte dum. Han visar stor ambition och vilja att lära sig nya saker och det på rekordtid. Han har tre superfina gångarter med ett stort plus för den fina galoppen. Han är en supertrevlig kille att hantera och jobba med.

 

Bes u.a och röntgad u.a i sverige

Pris: 130 000 SEK

 

FANTASTISK HOPP - FÄLTTÄVLANSHÄST

Marlon Brando

 

5 årig valack ca 164 cm

e. Marlon

 

Marlon är den perfekta hästen för dig som söker en fältävlanshäst att utvecklas tillsammans med. Han hopppar allt du styr på. Han hoppar väl och rör sig precis lagom med 3 fina grundgångarter. Han bjuder alltid på en trevlig ridstund med härlig framåtanda. Han skulle även ägna sig väldigt bra som övergångshäst eftersom han är superlätt att hitta dom rätta lägena på till hindren. Även supersnäll i hanteringen, skogen och att lasta, Han är en häst man inte vill gå miste om.

 

hoppfilm kommer inom kort.

 

Pris: 100 000 SEK

Copyright © All Rights Reserved