Hästar till salu

Till salu

Stallet fylls regelbundet på med dressyr och hopphästar som söker nytt hem. Vi ser fram emot att vara den rådgivande länken i ditt hästköp. Om du inte hittar just din drömhäst hos oss har vi goda kontakter, så tveka inte att höra av dig!

Källstad Gård

- Källstad Equestrian

KONTAKTA OSS GÄRNA PÅ

 

 

Equestrian@kallstad.se eller ring 076-0221769

Stallet fylls regelbundet med nya hästar, som kanske ännu hunnit komma ut på hemsidan ännu. Därför är ni välkomna att ringa för aktuell information.

RENRASIG CONNEMARAHOPPKILLE - Glasshouse Laddie

 

5 årig skimmelvalack 147 cm med skor

e.kasta scaramouche- blue chief

u. oisin na coilltedubh- oisin

 

Denna fina killen är en fin import från Irland. Laddie är en ponny med stor talang för hoppningen men även för dressyr om man önskar båda delarna. Han har tre fina gångarter och en väldigt god hopptalang. Gladdie hoppar allt man styr på oavsett hur fel man kommer och han förlåter även misstag. Han har tävlat övningstävlingar i irland och startat en tävling i sverige. Som han debuterade med 4 fel direkt. Han är en superbra ponny för övergång från mindre ponnyer då han även för sin unga ålder är väldigt lätt och okomplicerad. Han går superbra att rida ut själv på men även i grupp, vi har ett flertalet gånger galopperat i stora grupper på fält och det har aldrig varit några problem. Supersnäll att lasta, klippa och sko så som i all hantering och utevistelser i hagen. Laddie önskar sig ett kärleksfullt hem med en talangfull tjej som vill ha en fin häst att satsa på.

 

 

 

PRIS: 55 000SEK

EN DRÖM

Quentin

 

5 årig dressyrvalack ca 170 cm

e. quintador-quinta real-quite easy

u. amanto-accorado- accord 2

 

Denna killen är en häst som du aldrig vill sluta rida på. Han har ortroligt lätt för sig och är lagom känslig. Han försöker alltid att ställa upp på det du begär av honom, han vill aldrig göra dig besviken på något sätt. Han är även jätterolig att rida långa uteritter på, du kan rida ut helt själv men även med många andra. Han är en häst som kan bli din bästa vän inom träning och tävling om du ger honom chansen till det. Hanteringen fungerar också som en dans och han lyssnar alltid på dig, lasta och sko går också jättebra.

 

exportröntgad+rygg u.a

Pris: 180 000 SEK

 

 

Belantus

Val född 2013 ca 170 cm

E. Belantis-akzento

U. Paradiiesvogel

 

Denna vackra killen är en stor talang inom dressyrvärlden redan i sin unga ålder. Han har 3 fantastiska drömgångarter som får än att känna sig som ett proffs när man svävar fram. Han har redan många fina resultat som bl.a. 2a i det första kvalet av tyska bundeschampionatet och slutade som 7a i finalen. Han har livet framför sig och är lättriden och lättlärd som en 6 åring. Han utvecklas ständigt framåt och vill aldrig göra fel. Han är en häst för framtiden inom dom riktigt stora klasserna i dressyr.

 

 

RÖNTGAD OCH BES U.A

 

Priset är en summa som vi önskar, men vi är gärna beredda att förhandla om priset vid rätt köpare.

Pris 800.000 kronor

 

80.000 euro

Philty

 

Philty val född 2003 ca 176 cm

 

e. potential-pablo

u. sacramento son

Philty är en supertrevlig och snäll kille som ställer upp till 100 % på sin ryttare. Han är en långbent herre men ändå supertrevlig och lätt att rida. Han har 3 trevliga grundgångarter och kan Basic grejer i dressyr. Hoppningen har en stor talang för och har vunnit och placerat sig upp till 140 cm i tyskland. Han är genomärlig på hinder och sviker inte sin ryttare. Han är trots sina 14 år frisk som en 4 åring och har aldrig varit skadad. Han älskar att gå ut i skogen och är supertrevlig och snäll i all hantering. Åker lastbil eller trailer och det funkar utmärkt. Han vill gärna komma till en ambitionerad ryttare som gärna har lite tävlingsambitioner, men det är inget måste. Han kan bli din livskamrat om du ger honom chansen till det.

 

Röntgad och bes u.a i sverige

 

 

pris 125.000 kr

Linou

Linou Val född 2012

ca 165 cm

 

e. liberator- linaro

u. nestasia- continue

 

Linou är en genomsnäll och trevlig killer som väcker mycket uppmärksamhet. Han dansar fram med sina lufitga och lätta rörelser och är superbekväm att sitta. Han har ett hjärta av guld och gör allt för sin ryttare. Linou har endast tävlad i hoppning då vi är hoppryttare. Han hoppar stadiga banor på 1m nivå. Hans största talang är dressyren, det är där han lär sig snabbast. Man kan inte tro att han bara är 5 år när man rider honom, då han kan väldigt mycket och är väldigt väl utbildad. Han älskar också att gå i skogen och leka i hagen med sina kompisar. Supersnäll att klippa,sko och lasta.

 

röntgad och bes u.a i sverige.

 

 

 

 

 

Pris 150.000 kr

Don carlos

Don carlos Val född 2008

ca 163 cm

e. don diamond- diamond hit

u. sunshine- pr.h.

 

Don carlos är en supertrevligt kille med riktigt fina gångarter. han har en trav som och galopp som är superbekväma att sitta. Han har tävlat upp till La nivå i tyskland, men då hans gamla ägare var sjuk länge så är han lite igenrostad, med kunskapen finns där. Han är en kille som letar efter ett nytt och trevligt hem att bli gammal i. Han är inte bara en super tävligskamrat utan även en trevlig häst att bara rida ut i skogen med och ha kul tillsammans. Han gillar också att bli ompysslad och gå i hagen. Om du letar efter en ny kompis att tävla eller bara ha kul med så är carlos den rätta hästen för dig.

 

röntgad och bes u.a i sverige

 

 

pris 90.000 kr

 

 

Kudalini

Kudalini val född 2012

ca 164 cm

e. coupe d.or- coupe de coeur

u. v.pr.

 

Kudalini är en ung talangfull kille som har hjärtat på rätt fläck. Han har en trevlig ridbarhet och gör de mesta som man ber honom om. Han har en fin utstråling och älskar att bli ompysslad. Då han har en av dom mest talangfulla hingstarna inom hoppning som sin pappa så kan självklart även hoppa. Han är inte så mycket hoppad då han kommer direkt från uppfödaren som inte har haft så mycket tid. Men han hoppar med god förmåga, och har en riktigt trevlig inställning till sitt jobb. Han kan även vara en trevlig häst för den som inte satsar på tävlig utan bara vill ha en trevlig kompis att rida på, då en av hans favorit grejer är att gå i skogen.

 

röntgad och bes u.a i sverige

 

 

pris 95.000 kr

 

HOPPFILM KOMMER INOM KORT

Best man

val född 2013 ca 176 cm

e. Bretton woods-Johnson

u. Le coeur- Lord

 

Best man är en supertrevlig kille med 3 fantastiska rörelser som kommer räcka upp till svår klass. Han är snygg att se på och superlättriden, rids både utan sporrar och utan spö. För sina 4 år är han redan väldigt välskolad och har superlätt för att ta sig an nya utmaningar. Han har ett luftigt steg och är väldigt skön att sitta. Han har en av europas mest avlade dressyrhingstar som sin pappa, som är känd för att ge riktigt fina avkommor. Han kommer med rätt matching kunna ta sig till unghästchampionat och vidare upp mot dom svåra klasserna. På filmen är det en 160 cm tjej som rider honom, och detta utan svårigheter. Han älskar även att gå ut i skogen och mysa ute i hagen med sina kompisar. Även snäll att klippa,sko och lasta.

 

röntgad och bes u.a

 

 

Pris 115.000 kr

Copyright © All Rights Reserved