Hästar till salu

Till salu

Stallet fylls regelbundet på med dressyr och hopphästar som söker nytt hem. Vi ser fram emot att vara den rådgivande länken i ditt hästköp. Om du inte hittar just din drömhäst hos oss har vi goda kontakter, så tveka inte att höra av dig!

Hästar till salu

 

 

Equestrian@kallstad.se eller ring 076-0221769

Black opium.

 

e. sir galento-stedinger ue. land boy

 

Valack född 2012, ca 162 cm

 

Denna underbara killen är bara 4 år men han är det snällste och mest okomplicerade i hästväg som du kan tänka dig. Han har 3 fantastika gångarter och hoppar mer än gärna. Han tar med dig vart ni än ska och skulle aldrig göra något dumt. Han är en perfekt kompis för dig som vill utvecklas tillsammans med din häst och skapa något underbart som kommer räcka till dom stora klasserna. Han är supersnäll i all hantering samt uteritter, skoning och lastning.

 

Röntgad och bes u.a.

pris 90.000 sek

OBS! NYA HÄSTAR KOMMER HEM 19 JUNI! Välkomna att ringa 076-0221769

Sir Henry

5 årig valack, 170 cm i mkh

 

E. Dark dream ue. Rubinstein

 

Letar du efter en talangfull unghäst för dom stora klasserna? Då är Henry den hästen du letar efter. Han lär sig fort tillsammans med dig som ryttare, han har en stadig form och 3 jättebra gångarter med mycket kapacitet uppåt. Han har aldrig varit dum på något sätt, han är alltid snäll i skogen så som på dressyrbanorna. Han söker ett trevlligt hem med någon som vill utvecklas med honom.

 

Röntgad och bes u.a

Pris 90.000 kr

 

 

Copyright © All Rights Reserved