Hästar till salu

Till salu

Stallet fylls regelbundet på med dressyr och hopphästar som söker nytt hem. Vi ser fram emot att vara den rådgivande länken i ditt hästköp. Om du inte hittar just din drömhäst hos oss har vi goda kontakter, så tveka inte att höra av dig!

KONTAKTA OSS GÄRNA PÅ

 

 

Equestrian@kallstad.se eller ring 076-0221769

 

 

Stallet fylls regelbundet med nya hästar, som kanske ännu hunnit komma ut på hemsidan ännu. Därför är ni välkomna att ringa för aktuell information.

Happy girl

Sto född 2012 ca 165 cm

e. Millennium-easy game-gribaldi

u.Ra-Rohdiamant

 

Happy girl är en unik dam med mycket tryck i sitt steg. Hon är en häst som kan gå hela vägen upp till svår, hon har en jätteluftigt och fint steg som även är bekvämt att sitta i. Hon har ett underbart psycke som är väldigt lätthanterligt och stabilt. Hon hoppar även gärna några skutt, men hennes stora talang är dressyren. Hon är en trygg med ganska känslig häst som ej är viktbärande. Hon är jättesnäll att rida ut i skogen på och lastning och hantering funkar också jättebra. Hon är ett jättefint sto som gärna säljes till någon satsnde ryttare. Hon kan bli din bästa vän.

 

röntgad och bes u.a

 

 

 

 

pris 105.000 kr

Sto född 2013

ca 167 cm

e. Fürstenstern- fürst romancier

u. pikotee- sir donnerhall- sandro hit

 

Panna cotta är ett fantastiskt ädelt och elegant dressyrsto med väldigt fina gångarter. hon är toppstammad både på faderns och moderns sida. Panna cotta har en hög ridbarhet och ägnar sig mycket bra som satsning till championat. Hon är känsligt sto med mycket tryck. hon är supersnäll i all hantering och uteritter, även lasta och sko funkar jättebra. Säljes gärna till en ryttare med ambitioner.

 

röntgad och bes u.a

 

 

 

 

 

pris 130.000

Panna cotta

Ruff lady

7 årigt sto ca 167 cm

e. romancero H- rohdiamant

u. weltmeyer-donnerhall

 

Ruff lady är ett grymt snällt sto med väldigt stor ridbarhet. Hon har völdigt fin trav som är väldigt bekväm att sitta i. Hon är sparsamt riden för sin ålder då hon har haft föl. Hennes psyke är hennes största fördel då det är väldigt stabilt och man kan göra det mesta med henne. Hon är häst som alla borde ha sitt stall då man känner sig extremt trygg och proffsig på henne. Hon utvecklas väldigt fort och älskar att lära sig nya saker, hon är alltid samarbetsvillig och ställer upp. Hon är även supertrevlig att hantera,sko, rida ut och lasta. Hon söker dig som vill ge henne ett tryggt hem där hon kan utvecklas till något finare än vad hon redan är.

 

röntgad och bes u.a

 

 

 

Pris 100.000 kr

 

Fürstenn

4 årig valack ca 167 cm

e. Fürst wilhelm-fürst heinrich

u. Al capone- argentan

 

Här är killen som har extremt stort potential. Han har ett enormt fint steg och en superskön ridbarhet, han vet hur man får ryttaren att känna sig som ett proffs. Han är stabil och alltid samarbetsvillig. Denna fina kille har i tyskland startat flertalet dressyrtävlingar för unga hästar där han fick beröm av domaren för sin stabilitet, han fick även 7-8 för trav och galopp.

Han kommer med stor sannolikhet kunna kvala in till alla sorters unghästchampionat nästa år. Han tar även gärna några skutt för den som vill kunna göra lite av bägge.

Han kan bli din bästa vän som du kan ta dig långt på.

 

röntgad och bes u.a

 

 

Pris 130.000 kr

Copyright © All Rights Reserved