Hästar till salu

Till salu

Stallet fylls regelbundet på med dressyr och hopphästar som söker nytt hem. Vi ser fram emot att vara den rådgivande länken i ditt hästköp. Om du inte hittar just din drömhäst hos oss har vi goda kontakter, så tveka inte att höra av dig!

Hästar till salu

 

 

Equestrian@kallstad.se eller ring 076-0221769

RENRASIG CONNEMARAHOPPKILLE - Glasshouse Laddie

 

5 årig skimmelvalack 147 cm med skor

e.kasta scaramouche- blue chief

u. oisin na coilltedubh- oisin

 

Denna fina killen är en fin import från Irland. Laddie är en ponny med stor talang för hoppningen men även för dressyr om man önskar båda delarna. Han har tre fina gångarter och en väldigt god hopptalang. Gladdie hoppar allt man styr på oavsett hur fel man kommer och han förlåter även misstag. Han har tävlat övningstävlingar i irland och startat en tävling i sverige. Som han debuterade med 4 fel direkt. Han är en superbra ponny för övergång från mindre ponnyer då han även för sin unga ålder är väldigt lätt och okomplicerad. Han går superbra att rida ut själv på men även i grupp, vi har ett flertalet gånger galopperat i stora grupper på fält och det har aldrig varit några problem. Supersnäll att lasta, klippa och sko så som i all hantering och utevistelser i hagen. Laddie önskar sig ett kärleksfullt hem med en talangfull tjej som vill ha en fin ungponny att satsa på.

 

 

 

PRIS: 80 000SEK

EN SUPERTALANG FÖR FRAMTIDEN - HOPP & DRESSYR

Morgenstern

 

6 årig valack ca 170 cm

e. Hirtentanz-axis-sixtus

u. Altena 2-inster gradiz-bonito

 

Våran älskade Morgenstern söker nu ett nytt hem där han kan utvecklas ännu mer. Morgenstern har varit i våra ägor nu i 2 år och allt han har lärt sig har han lärt sig här. Han har som 5 åring gått både Champion of the youngsters och breeders. Detta år har han haft flertalet 0 fels rundor i 125 och 130 cm och även 1 placering i sin första 120 cm avdelning A. Han är en otrolig häst som alltid ger sitt bästa och ställer upp på sin ryttare i alla lägen. Supermysig att rida hemma och går alltid först i skogen och är supersnäll att lasta,klippa och sko. Han har ej någon skadehistorik. Han säljs endast för att vi har för många privata hästar och därav många unga 4 åringar, så de finns inte alltid tid över.

 

Pris: 160 000 SEK

priset är diskuterbart till rätt köpare

 

FLERA FILMER FINNS

https://www.youtube.com/watch?v=q-lxyDQ0sCA : se även 120 hopp.

EN DRÖM

Quentin

 

5 årig dressyrvalack ca 170 cm

e. quintador-quinta real-quite easy

u. amanto-accorado- accord 2

 

Denna killen är en häst som du aldrig vill sluta rida på. Han har ortroligt lätt för sig och är lagom känslig. Han försöker alltid att ställa upp på det du begär av honom, han vill aldrig göra dig besviken på något sätt. Han är även jätterolig att rida långa uteritter på, du kan rida ut helt själv men även med många andra. Han är en häst som kan bli din bästa vän inom träning och tävling om du ger honom chansen till det. Hanteringen fungerar också som en dans och han lyssnar alltid på dig, lasta och sko går också jättebra.

 

exportröntgad+rygg u.a

Pris: 180 000 SEK

 

 

FANTASTISK HOPP - FÄLTTÄVLANSHÄST

Marlon Brando

 

5 årig valack ca 164 cm

e. Marlon

 

Marlon är den perfekta hästen för dig som söker en fältävlanshäst att utvecklas tillsammans med. Han hopppar allt du styr på. Han hoppar väl och rör sig precis lagom med 3 fina grundgångarter. Han bjuder alltid på en trevlig ridstund med härlig framåtanda. Han skulle även ägna sig väldigt bra som övergångshäst eftersom han är superlätt att hitta dom rätta lägena på till hindren. Även supersnäll i hanteringen, skogen och att lasta, Han är en häst man inte vill gå miste om.

 

 

Pris: 85 000 SEK

WOW PONNY

Castano är en 8 årig valack 148 cm

e. cyriac u. zytrus ox

 

Castano har varit i familjens ägor sedan han var 6 år gammal och hela tiden ridits av samma ryttare. Ryttaren som rider honom nu är endast 12 år gammal och har haft höga plaseringar upp till Msv A (125 cm) och ett många vinster i LA nivå. Han hoppar absolut allt man styr på och räddar dig i alla lägen! även supertrevlig att rida hemma och ute i skogen,snäll i hagen och ,mycket resvan. Han letar nu efter ett nytt hem med en ny ryttare som vill lära sig och utvecklas tillsammans med honom. Redan med sina 8 år är han den perfekta läromästaren och kommer med glädje att lära dig allt han kan.

 

Ponnyn befinner sig just nu i Tyskland, men man får hjälp och stöd av oss att åka och provrida denna fina kille om man är intresserad.

 

PRIS: 200 000 SEK

Randevouze

sto född 2012 ca 162 cm

e. renier-rubinstein 1

u. demona s- don jonne

 

Randevouze är en kålsvart ung dam med fantastika rörelser, Hon har under tiden vi har haft henne lärt sig otroligt mycket och utvecklats till någon vackert att se på! hon har väldigt bra ridbarhet och kämpar alltid med sin ryttare. Hon vill aldrig medvetet göra fel eller på npgot sätt vara dum. Hon har en stor framtid för sig, och med rätt ryttare så kommer hon att komma långt. Hon är även supersnäll och okompliserad i skog och hantering samt lastning. Vi kan inte se något negativt i denna fina tjej. Hon letar efter dig som vill ha en bästa vän att träna och tävla ihop med.

 

röntgad och bes u.a

 

Pris: 110 000 SEK

Bright Eye

sto född 2012 ca 165 cm

 

e.bretton woods- johnson

u. romanze-romancier

 

Bright är en underbart vacker tjej med 3 fantastiska grundgångarter och ett stor plus för galoppen. trots sin unga ålder så är hon väldigt bra utbildad och skulle kunna starta ett lättare dressyrprogram direkt. Hon är inte bara rolig att rida i ridhus utan tycker även att det är superkul att gå ut och galoppera av sig på fälten, och är genomärligt snäll och gör alltid de ryttaren ber om. Hon är ett livskamrat för dig som vill skapa något alldeles eget och speciellt med din häst. med rätt matching kommer hon att nå stora klasser.

även snäll att sko, hantera och lasta samt låg i rang i hagen.

 

röntgad och bes u.a

 

Pris: 110 000 SEK

Brave lady

 

sto född 2012 ca 164 cm

e. bretton woods-johnson

u.ruby-royal hit

 

Brave! hon är ett sto med väldigt mycket kvalitet och stor ridbarhet för sin ålder, hon är en välutbildad och talangfull tjej som har framtiden inom dom större klasserna. Brave älskar att jobba och lära sig nya saker, men gillar även att vara unghäst och få vara ute i skog och gallopera av sig. Hon är alltid snäll och omkomliserad och gör det vad ryttaren ber henne om. Så som sin kända pappa har hon 3 fantastiska gångarter som hon dansar fram med. Hon är en riktig kämpe och vill gärna hitta ett fantastiskt hem hos någon som vill utvecklas tillsammans med henne och bli till något riktigt speciellt. snäll att sko, hantera och lasta.

 

röntgad och bes u.a

 

Pris: 110 000 sek

Copyright © All Rights Reserved