Hästar till salu

Till salu

Stallet fylls regelbundet på med dressyr och hopphästar som söker nytt hem. Vi ser fram emot att vara den rådgivande länken i ditt hästköp. Om du inte hittar just din drömhäst hos oss har vi goda kontakter, så tveka inte att höra av dig!

Källstad Gård

- Källstad Equestrian

KONTAKTA OSS GÄRNA PÅ

 

 

Equestrian@kallstad.se eller ring 076-0221769

 

 

Vi ber om ursäkt att det är lite tomt på hemsidan just nu. Det kommer komma hem 4 nya dressyrtalanger efter påsk.

Stallet fylls regelbundet med nya hästar, som kanske ännu hunnit komma ut på hemsidan ännu. Därför är ni välkomna att ringa för aktuell information.

RENRASIG CONNEMARAHOPPKILLE - Glasshouse Laddie

 

5 årig skimmelvalack 147 cm med skor

e.kasta scaramouche- blue chief

u. oisin na coilltedubh- oisin

 

Denna fina killen är en fin import från Irland. Laddie är en ponny med stor talang för hoppningen men även för dressyr om man önskar båda delarna. Han har tre fina gångarter och en väldigt god hopptalang. Gladdie hoppar allt man styr på oavsett hur fel man kommer och han förlåter även misstag. Han har tävlat övningstävlingar i irland och startat en tävling i sverige. Som han debuterade med 4 fel direkt. Han är en superbra ponny för övergång från mindre ponnyer då han även för sin unga ålder är väldigt lätt och okomplicerad. Han går superbra att rida ut själv på men även i grupp, vi har ett flertalet gånger galopperat i stora grupper på fält och det har aldrig varit några problem. Supersnäll att lasta, klippa och sko så som i all hantering och utevistelser i hagen. Laddie önskar sig ett kärleksfullt hem med en talangfull tjej som vill ha en fin häst att satsa på.

 

 

 

PRIS: 55 000SEK

EN DRÖM

Quentin

 

5 årig dressyrvalack ca 170 cm

e. quintador-quinta real-quite easy

u. amanto-accorado- accord 2

 

Denna killen är en häst som du aldrig vill sluta rida på. Han har ortroligt lätt för sig och är lagom känslig. Han försöker alltid att ställa upp på det du begär av honom, han vill aldrig göra dig besviken på något sätt. Han är även jätterolig att rida långa uteritter på, du kan rida ut helt själv men även med många andra. Han är en häst som kan bli din bästa vän inom träning och tävling om du ger honom chansen till det. Hanteringen fungerar också som en dans och han lyssnar alltid på dig, lasta och sko går också jättebra.

 

exportröntgad+rygg u.a

Pris: 180 000 SEK

 

 

Quäntchen

7 årigt sto ca 165 cm

e. Quantum-Quidam de revel

u. lesotho-landgraf

 

Quäntchen är ett supercharmigt sto med hjärtat på rätt fläck. Hon ställer upp för sin ryttare i alla lägen och vill aldrig göra något fel. Hon är snäll och okomplicerad i det man kräver av henne. Hon hoppar med väldigt god förmåga och hoppar allt man styr på, hon har tävlat upp t.o.m 115 cm i Tyskland och har startat 2 stycken felfria 110 cm här i Sverige. Hon har 3 bra grundgångarter och är bra utbildad inom markarbetet. Hon skulle ägna sig perfekt som övergångshäst. Hon är snäll ute i skogen och att klippa,sko och lasta. Hon är en tjej för någon som vill satsa och letar efter en kompis att ha roligt med på tävlingsbanorna. Då hon har en väldigt fin stam så ägnar hon sig även perfekt som avelssto senare i livet. Fastnade du för denna fina tjej så är du mer än gärna välkommen att ringa eller maila.

 

röntgad och bes u.a

pris 140.000 kr

Savannah SWB

10 årigt sto ca 164cm

e. figaro R-friendship

u.diaghlyphard-lyphard xx

 

Savannah är ett otroligt gulligt och carmigt sto som har ett stort intresse för dressyren. Hon har 3 trevliga grundgångarter som är mycket bekväma. Hon kanske inte är dressyrhästen för de svåraste klasserna men hon är en otroligt fin tjej att ha roligt med på tävlingsbanorna samtidigt som man kan ta en härlig uteritt i skogen utan att behöva vara rädd för att inte komma hem igen. Hon är utbildad till enklare nivåer i dressyr, men har väldigt lätt för att lära sig nya saker. Savannah vill hitta ett kärleksfullt hem med någon som vill satsa till lagom nivåer. Snäll att klippa,sko och lasta.

 

Röntgad och bes u.a i sverige

 

 

 

pris 99.000 kr

Starlight express

valack född 2012 ca 166 cm

e. LDB-elite-sandro song

u.Filius bedo-fidermark

 

Denna charmiga kille är en riktig talang inom dressyren. Han har ett luftigt och fint steg med ett stort plus för galoppen. Han är en snäll och okomplicerad kille som lär sig extremt fort och har väldigt lätt för sig i det han gör. Han är supersnäll i all hantering och älskar att gosa. Han är en kille för dig som vill satsa och nå sina mål men även ha en bästa vän att rida ut i skogen med. Han är väldigt snäll att klippa och sko, samt rida ut i skogen med själv och i grupp. Han har ett hjärta av guld och letar efter dig som vill ge honom chansen att utvecklas ännu mer och bli en riktigt fin dressyrhäst.

 

Röntgad och bes u.a

 

 

 

 

pris 130.000 kr

Copyright © All Rights Reserved