Hästar till salu

Stallet fylls regelbundet på med nya gångarts och hopphästar. Letar du efter din drömhäst så är du mycket välkommen att kontakta oss. Här nedanför hittar du alla hästar vi har hemma just nu. Är det ingen som passar? Vi tar gärna emot önskemål.

KONTAKTA OSS GÄRNA PÅ

 

 

Equestrian@kallstad.se eller ring 076-0221769

 

 

Sternchen

 

sto född 2008 ca 167 cm

e. stedinger

u. Akzent

 

Detta trevliga och underbara sto är en talang inom dressyren som är snäll och väldigt bekväm. Hon har 3 fina grundgångarter som går att utveckla mer. Hon hoppar gärna även några skutt och man vill göra båda delarna. Hon har ej gjort så mycket för sina 9 år på grund av sin tidigare ägare inte hade något tävlingsintresse. Hon är tränad till och med LC dressyr men lär sig mycket fort och är alltid samarbetsvillig. Sternchen skulle passa en ryttare som vill ha en snäll och trevlig häst som är i sina bästa år och som vill utvecklas tillsammans med henne, hon har ett stabilt psyke och passar många typer av ryttare. Hon är supertrevlig att rida ut på, hantera, klippa, sko och lasta. Vill du ha en bästa vän som alltid ställer upp för dig? då är Sternchen rätt häst för dig.

 

röntgad och Bes u.a

 

pris: 75.000 kr

 

 

Val född 2008

e.Don diamond- Diamond hit

u. Sunshine- Pr.H.

 

Denna trevliga och fina individ vid namn Carlo är en talangfull dressyrkille med tre fina grundgångarter med utvecklingspotetial. Han kan mycket inom dressyren som går att plocka fram igen om man har ambitionen att göra det. Han har inte tävlat på många år då hans tidigare ägare inte hade några ambitioner för det. Innan det så har han bra resulat upp till LB. I dagsläget kan han enkla byten, öppna och sluta, sidvärtsrörelser och samlar sig bra. Han är en trevlig occh fin kille som även gillar att ridas ut i grupp och han älskar att bli ompysslad. Han är snäll i hage, transport, lasta, sko och klippa. Han vill hitta ett långsiktigt hem där man tar honom för det han är och utvecklas tillsammans med honom.

 

Röntgad och bes u.a med svenska bilder

 

 

Pris 80.000 kr

Don Carlo

Val född 2008

e. Canturano-Cantus

u. Waikiki-ovidius

 

Denna fina och underbara kille är en häst som alla borde ha i sitt stall. Han förmedlar en jättetrevlig ridkänsla. Han har 3 väldigt luftiga och trevliga grundgångarter som säkert går att utveckla lite till. Han har tävlat upp till Lb nivå med bra resultat. Han hoppar även mer än gärna och med bra teknik men har ej tävlat något inom hoppning. Tanken med D accords nya hem är att han ska få allsidig träning med tyngdpunkt dressyr. Han är även en mycket trevlig kille att ha med sig på uteritter i grupp och går även själv om ryttaren är med och bestämmer. Han är alltid sammarbetsvillig och gillar nya utmaningar. Han är supersnäll att lasta, sko och hantera. D accord önskar sig ett kärleksfullt hem som älskar honom för den han är och gillar att utvecklas tillsammans med honom.

 

 

Pris 65.000 kr

D Accord

Copyright © All Rights Reserved