Hästar till salu

Till salu

Stallet fylls regelbundet på med dressyr och hopphästar som söker nytt hem. Vi ser fram emot att vara den rådgivande länken i ditt hästköp. Om du inte hittar just din drömhäst hos oss har vi goda kontakter, så tveka inte att höra av dig!

Hästar till salu

 

 

Equestrian@kallstad.se eller ring 076-0221769

Costas Z

 

e.casmir z u. libero H

ca. 163 cm brun valack f-09

 

Costa är en riktig charmör och leter efter ett nytt och trevligt hem. Han är mycket välriden, har 3 jättefina gångarter och en mycket god vilja för hoppning. Han har tävlat till Lb nivå i tyskland och även gått lite 70-80 cm banor. Han söker dig som vill rida större klasser i dressyr eller hoppning. Du kan rida vart som helst med honom och man kan vara 100 % trygg i att man alltid kommer hem igen på ett tryggt sätt. Han älskar att bli ompysslad och gosa i boxen. Snäll i all hantering samt klippa, sko och lasta. Ger du denna underbara killen din uppmärksamhet så kommer han gå genom eld och vatten med dig.

 

Röntgad och bes u.a

pris 85.000 kr

Black opium.

 

e. sir galento-stedinger ue. land boy

 

Valack född 2012, ca 162 cm

 

Denna underbara killen är bara 4 år men han är det snällste och mest okomplicerade i hästväg som du kan tänka dig. Han har 3 fantastika gångarter och hoppar mer än gärna. Han tar med dig vart ni än ska och skulle aldrig göra något dumt. Han är en perfekt kompis för dig som vill utvecklas tillsammans med din häst och skapa något underbart som kommer räcka till dom stora klasserna. Han är supersnäll i all hantering samt uteritter, skoning och lastning.

 

Röntgad och bes u.a.

pris 90.000 sek

woodstock.

 

e. Wolkentanz ue.weltmeyer

 

Valack född 2006, ca 173 cm.

 

En 10 årig vallack som har placeringar upp till LA dressyr. Han letar efter en person som vill nå dom högre klasserna i dressyr. Han är en snäll och okomplicerad kille som även mer än gärna hoppar. Han älskar att gå i skogen och är inte rädd för att ta täten! Han är snäll att klippa,sko och lasta samt hantering. Det är den pefekta hästen för dig som vill ha en bästa vän att dela livet med.

 

Röntgad och besiktigad UA.

pris 90.000 kr

Copyright © All Rights Reserved