Hästar till salu

 

 

Equestrian@kallstad.se eller ring 076-0221769

 

 

Här kommer ni kunna se om vi lägger ut vissa hästar till salu. Dessa hästar kommer ej att ägas utav oss utan endast förmedlas.

KONTAKTA OSS GÄRNA PÅ

DON RONN

Val född 2011 ca 167 cm

e. Don roncalli-donnerhall

u. Dorian- don carlos

 

Denna fantastisk fina och charmiga kille är en mycket trevlig häst som kan de flesta skolorna man bör kunna för hans ålder. Han är en superlätt och trevlig typ att rida. Man behöver bara tänka på vad han ska göra så gör han det. Han är lagom mycket framåt och utvecklas mycket fort. Han har i sitt tidigare hemland Tyskland tävlat upp till LA nivå men har ej hunnit tävla här i sverige ännu då hans ägare ej har haft något större intresse att tävla. Men han är redo att starta sina första tävlingar så fort man har lärt känna honom. Han är inte bara en trevlig kille att jobba dressyren med utan även rida ut och hoppa några småskutt med är han en trevlig kille för. Han är supersnäll i all hantering så som lastning, skoning, klippning och i hagen med andra hästar! han behöver ett kärleksfullt hem där han kan utvecklas och bli till något riktigt bra, han har alla förutsättningar för att kunna gå bland de bästa.

 

Röntgad och bes U.A med svenska plåtar

 

Pris är diskuterbart till rätt hem

 

Pris: 190.000

Quänchen

 

Sto född 2010 c 163 cm

e. quantum-quidam de revel

u. lesotho-landgraf

 

Denna fina tjeje säker nu eter ett nytt hem med mycket kärlek och sysselsättning. Hon är en charmig dam i sina bästa år som har väldigt mycket att ge. Hon har tre bra grundgångarter som man säkert kan utveckla om man vill de. Hon har hitintills varit mest aktiv inom hoppning. Hon har tävlat upp till 110 cm med stabila resultat och har tränat banor på 125 cm hemma. Hon har en mycket god hoppteknik och mycket avstamp i språnget. Även utom tävlingsbanorna är Quäntchen en mycket trevlig tjej som man kan leka med ute i skogen, eller bara rykta henne och pyssla om henne. Hon är supersnäll att klippa, sko och lasta.

 

Hemmet är viktigare än sista tusenlappen då hon ligger oss varm om hjärtat.

 

Röntgad och Bes u.a i sverige

 

Pris: 120.000 kr

 

Copyright © All Rights Reserved